S
P
O
N
S
O
R
Lukt het opgeven niet dan graag een mail met volledige gegevens naar inoutdoorsaasveld@gmail.com o.v.m. cross op zondag 15 september 2019
In-outdoor Saasveld 2019 met losse crosselementen. Er is keuzemogelijkheid in het parcours om 40-50 cm of 70-80 cm  hoogte te springen (beide hoogtes staan de hele wedstrijd in de ring), de wedstrijd is voor pony's en paarden.  Het parcours zal bestaan uit losse crosselementen (Ook dit jaar weer een alternatief voor de sloot). Dit jaar kan er ook gestart worden in duo's.

Per combinatie  zijn de kosten € 10,00, bij duo starten zijn de kosten € 15,00 per duo. We starten vanaf ca. 08.30 uur, zie startlijst voor definitieve starttijd . Betalen contant vˇˇrdat je start, zonder startbewijs geen start. Bij afmelding binnen 24 uur wordt startgeld in rekening gebracht. De starttijden worden na opgave bekend gemaakt. 

Prijzen: 
Gebruiksartikelen

Wedstrijdtenue niet verplicht, maar men dient zich wel aan de volgende regels te houden:
- Het dragen van een bodyprotector wordt sterk aangeraden!
- Ruiters zijn verplicht om rijlaarzen (rubber of leer) of jodphurs in combinatie met chaps te dragen.
- Ruiters mogen geen grote, uitstekende en/of loshangende sieraden en losse kleding dragen. Het dragen van een shirt met mouw die de schouder bedekt is verplicht.
- Het dragen van een veiligheid cap is verplicht voor alle ruiters. De veiligheid cap dient te voldoen aan de CE-EN 1384 norm.
- De combinatie moet schoon en verzorgd zijn.
 
Deelname aan de wedstrijd geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Noch de leden van de organiserende partij, de dienstdoende personen, de eigenaren van de terreinen, noch de juryleden dragen enige verantwoordelijkheid omtrent schade in welke vorm dan ook aan personen, paarden en/of materiaal.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, Social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.
Foto's gemaakt door Suus  fotography  - In-Outdoor Saasveld 2018
Foto's gemaakt door StoneCreek Photography - Pleun Steenbeeke - In-Outdoor Saasveld 2017
In-outdoor cross Saasveld zondag 15 september 2019
*
*
*
*
1e pony/paard2e pony/paardDuo-start
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Contact     Vrijwilligers     Over ons     
2019 Manege de Ankerhal